Novinky nejen z hrnce, Strana 10
Výpis článků
Víte, že rebarbora je v určitém období velmi zdravá? Pár detailů najdete v kratičkém článku zde. Pro její lehce nakyslou chuť je velmi oblíbená i jako džem nebo, chcete-li, marmeláda. Nabízím ji v několika variantách: - čistou, bez přidaného koření,- s mátou- s kořením (skořicí, hřebíčkem a badyánem)- jako rebarborové čatní (okořeněnou, oslazenou, s přidanými jablíčky, vinným octem... ) ...
Někdo rád rebarborový koláč a já zas marmeládu. Pěkně se zakysanou smetanou nebo na tvaroh. A mám pro vás novinku Rebarboru okořeněnou skořicí, badyánem a hřebíčkem. Tak neváhejte objednávat, bude to limeted edition Ps: znáte někdo rebarborové čatní? Myslím, že se můžete těšit... #marmelada #marmelinda #rebarbora #rebarborova #rebarborasmatou #rebarboraseskorici #kysela #kyselamarmelada #pikantnidobrota #nakyslachut #zkusjinemilovat...
Vítejte na nových stránkách. Pohromadě tu najdete vše, co se budete chtít dozvědět. Doufám, že se Vám zde bude dobře nakupovat. Kdyby bylo cokoli v nepořádku, prosím o upozornění. Jakékoli podněty přivítám....
Ač se zdá, že v tomhle divném čase všechno spí, u MarmeLindy je otevřeno. A poctivě se vyrábí. Naučili jste se objednávat a já vám za to moc děkuju. Když teď nejsou trhy, je to moje jediná zpětná vazba.A co že to mám za novinky? Třeba citrón s kardamomem, který ještě nemá ani vyrobené etikety, ale už si na něj můžete dělat chutě. Napište si o něj do poznámky a pošlu vám ho pěkně ručně popsaný. :-)...
