PEKTIN A JAK NA TO

Pektin a žádné kyseliny. Ani tu citrónovou!

To je jedno z kouzel, pro které vám moje marmošky chutnají. Čistý citrusový pektin, v balení po 20g vystačí cca na 2 kg čistého ovoce. Chce to trochu zkušenosti, ale chybovat se téměř nedá. Hlavně to chce dobře míchat a rozmíchat!

RECEPT: rozvařte ovoce, přidejte cukru kolik máte rádi a trochu cukru si nechte stranou. Když máte rozvařeno a vyvařeno "tak akorát", přisypte PEKTIN ROZMÍCHANÝ VE ZBYTKU CUKRU. Jinak to žmolkuje :-) Zapomeňte na kyselinu a dejte si tam citronové šťávy, co hrdlo ráčí. Dobrou chuť.

PEKTIN OBJEDNÁVEJTE ZDE

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení